2016-08-31

nyhet_el_ljus_2016

Ett smartare val av arbetslampor

På Grunda arbetar vi ständigt på att göra förbättringar genom att använda den senaste tekniken och de bästa materialen. Nu presenterar vi ett mer funktionellt utbud arbetslampor med nya funktioner och ny design, med en rad smarta lösningar som USB-portar, belysning åt två håll och en lampa där kabeln kan rullas ihop runtom. Allt dina kunder behöver inför höstens mörker förpackat i en snygg och säljande butikslösning. Enkelt för dig att sälja – enkelt för dina kunder att köpa.

Arbetslampa Pro Circle

Arbetslampa Pro Circle

Kraftfull arbetslampa (3500 lumen) med en form som gör det enkelt att rulla ihop kabeln i en skåra runt om lampan. Extra eluttag och kraftfulla magneter baktill. Utrustad med aluminiumstativ och justerbart aluminiumhus med ljuskällan, samt 5 meter kabel.
IP54. Art. nr. 6532-82004.

Läs mer
Arbetslampa Pro Globe

Arbetslampa Pro Globe

Funktionell klotlampa utformad för att ge ett spridande allmänljus. Kan även hängas upp tack vare krok i botten. Lampan är utrustad med extra eluttag och har en ljusstyrka på 2500 lumen. Stöttålig och utrustad med 5 meter kabel.
Art. nr. 6532-82020.

Läs mer
Handlampa mini

Handlampa mini

Uppladdningsbar handlampa med smarta funktioner så som USB-port för t.ex. laddning av mobil. Den är även justerbar med en magnet i botten. Lampan har en drifts- och laddningstid på 3-4 timmar och laddare medföljer. Ljusstyrka på 200 lumen.
Art. nr. 653283002.

Läs mer
Arbetslampa Pro Compact RE

Arbetslampa Pro Compact RE

Funktionell lampa (1800 lumen) med ljus både framåt och bakåt. Utrustad med smarta detaljer som LED-batteriindikator och USB-port för exempelvis laddning av mobil. 4 timmars drifttid med bara ljus framåt. 3 timmar med ljus både framåt och bakåt. Laddningstid på 5-6 timmar. Art. nr. 6532-82012.

Läs mer

Produkter