toppbild-omoss

Om oss

Grunda marknadsför och lagerhåller ett sortiment med ambitionen att vara branschens ledande grossist. Genom förstklassig logistik, stor kunskap, ett brett sortiment med produkter av hög kvalitet och en oinskränkt servicekänsla hjälper vi våra återförsäljare att skapa helhetslösningar som underlättar vardagen för sina kunder. Grunda utvecklar och säljer även varumärket Grunda.

Ett brett erbjudande med spetskompetens

Med Grunda får du tillgång till marknadens vassaste sortiment. Vi kombinerar en hög och snabb service med starka varumärken och har utvecklat specialistkompetens inom bland annat Lås & beslag, El & Belysning, Lyft & Lastsäkring och Förbrukningsvaror. En kombination som gör oss unika.

Produktvarumärket Grunda

Vårt eget varumärke, med samma namn som företaget, står för bra produkter som tål att användas. Ofta och länge. Ett perfekt val när du vill erbjuda hög kvalitet utan att det kostar skjortan. Förpackningarna är utformade för att hjälpa dig att sälja i butik: informativa med fakta som underlättar för kunden att ta köpbeslut.

Inom produktvarumärket Grunda finns ett brett sortiment med flera olika produkter. Men fokus ligger hela tiden på att erbjuda hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.

 

Grunda_logo_72    Ladda ner vår Grunda-Logga grunda-klicka-har_80x40

 

 

Produkter